Bağlan
HABERLER
26 Haziran 2012 Salı
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Kobol Testi & Geliştirici Oturumu

Kobol Testi

Herkese merhaba,

Bu hafta sonu Kobol’da turnuva testi yapıp her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol etmek istiyoruz. Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Kobol’da çok sayıda turnuva düzenlenecek ve yardımınıza ihtiyacımız olacak. Ekibimiz test aşamasında yeni oyunculara ve oyuna tekrar başlayanlara e-posta yoluyla destek olacak. Sizleri orada görmeyi umuyoruz!

Geliştirici Oturumu

Yeni bir geliştirici oturumu zamanı geldi! Bu seferki Salı günü Virgon’da saat 13:00 PST (Pasifik Zaman Dilimi) / 22:00 CEST’te (Orta Avrupa Yaz Zaman Dilimi) düzenlenecek. Öncesinde kısa bir sorular ve cevaplar bölümü olacak! ABD’deki oyuncularımız için oturumlar Scorpia (15:00 PST/18:00 EST) ve Caprica (16:30 PST)’da. Oyuna giriş yapın ve sorular ve cevapları kaçırmayın!

Benzer haberler

Battlestar Galactica Online
16 Nis 2014

Uyanış

Veil Nebulası'nın derinliklerinde bir şeyler uyanıyor. 16-30 Nisan arasında savaşa sen de katıl. Eski bir düşman uyandı; ufukta savaş görünü ... » daha fazla

Battlestar Galactica Online
5 Ara 2013

Poseidon'un Ziyafeti

Poseidon'un Ziyafeti etkinliği boyunca dört hafta açlık ve ziyafet. 5 Aralık - 5 Ocak arasında; sakın kaçırma. ... » daha fazla

Battlestar Galactica Online
13 Eyl 2013

Merhamet İsteyen Olmadı. O Halde Gösterilmeyecek.

Savaşı düşman topraklarına taşı ... » daha fazla

Battlestar Galactica Online
15 Haz 2012

Gemilerde İndirim

Gemilerde İndirim ... » daha fazla

HABER ARŞİVİ