Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Stóné

    Stóné Someday Author

    Ty bereš skoro každý negativní komentář za plakání. Pokud jsi s hrou spokojený a stále tě baví posílat eura, prosím tvoje věc, ale jsou takový kteří nejsou a není to o plakání ale o názor. A jak říkáš, když se ti nelíbí číst komenty chodit sem nemusíš, stejně jak jsi to raz napsal přece ty mě ;) Když už několik starších hráčů se hrou skončilo, a hodně lidí si na hru stěžuje, a to nejen zde CZ/SK tak to asi nějaký důvod mít bude nemyslíš ...

    :D :D :D
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  2. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Sundej si prosím ty tvoje růžové brýle.
     
    michal4346464 and Stóné like this.
  3. @ki84 Ano, banda lidí, které jsem zde poznal, se stala součástí mého života a jsem tomu rád. Svedly nás dohromady společné zájmy.
    Jak jsem již dříve psal, ne se vším co BP dělá v DSO se mi páčí. Osobně považuji za dost nešťastné současné minieventy trvající pouze hodinu a v časech, kdy je většina lidí v práci, či ve škole.. Stihnu co stihnu a svět se nezboří. Otázka času, kdy BP přijde s jinou možností, jak získat onu ingredienci (viz Helionský amulet na čtyřlístky.. původem z arény a ejhle, mám ho z výroční arény). Ano, taky si říkám, že tím posledním, kdo tu zhasne, budu já.

    @Stóné Nemám nic proti vyjádření negativního názoru. Je však rozdíl, jakým způsobem se tak děje. To co se předvádí zde, je fňukání.. Můj názor. Příspěvky neustále stejné typu "to nejde, to je nehratelné, se v BP zbláznili" apod. Máme v gildě hráče, co pustí nějaký ten chlup a koupí si věci, které jim usnadní hraní. Máme tu i hráče, co do hry nedají ani floka a docílí stejného výsledku sice za delší dobu, ale docílí. Jde to. Kolikrát stačí jen myslet a zvolit nejvhodnější strategii.

    @JEKAJE lol
     
  4. Stóné

    Stóné Someday Author

    Chápu, ale já třeba jsem neřekl že je to nemožné, ale provedený systém že hodně nutí si ty věci koupit, nikdy mi nevadily eventy kde jsem musel něco točit, za předpokladu ale že něčeho docílím, jenže zrovna u tohoto eventu je to trošku jinak. Vrtáky ? dostupné pouze u bosse, a v jakém množství ? Zase potřebuješ essenci, ingredience hlavně ten parazit nedostupny, a prachu tisíce ? proč ? Takže jsi bez esky, bez vrtáků, bez ingrediencí, a k tomu strašně málo padají klíče. Další věc, buffy, ok beru komu zůstali ma výhodu, takže proč nejsou v prodeji ? proč jedna skupina buffy může mít druhá ne ? proč jedna skupina má tisíce klíčů a druhá je musí do zblbnutí točit, pak do zblbnutí točit ingredience, vstupy apod. Osobně by jsem i investoval, peníze nejsou problém, ale motivace není, 900 za plášť ? Ani náhodou. Za nafarmené temne kupuju esku, abych dodělal co nejdříve hlavní postup, a jsem zvědavej na mini. Drop je prostě špatně nastavený, když to chceš točit, stejně z toho moc nemáš, takže prostě tě to nutí hodně zaplatit.

    Když už aj ať ten boss je těžký jak chce, ale chcu mít snad možnost si tu esku někde nafarmit. A to se na to dívám z pohledu hráče který už má dobré věci nafarmené, takže solo I4 by taky šlo, o slabších hráčích lepší nemluvím, to si ani představit nedokážu. Bez pomoci nechytačka. A hlavně to je i to co já nechcu, hraju to 5 let, nacpal jsem do toho taky prachy a času nemálo. Nechcu aby byly eventy ve stylu že se musím někoho prosit nebo se cpát někde do skupiny, to není můj šálek.

    Sem si vzpomněl na text z BP, budeme se snažit dělat hru dostupnou pro všechny a něco v tom smyslu že ne pay to win nebo něco takého. Zde obrázek jak si to představují.
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Člověk napíše negativní názor (jinak to ani nejde,prostě s tymhle eventem pokakali všechno) a hned brečíme? Když nepadá nic?? Bez TM/mastercardu to prostě nejde dokončit a když někdo tvrdí opak tak je blázen. Netvrdím že musíme dostat vše ale co je moc to je moc.

    Neřekl bych ani popel kdyby to bylo jak předtím,základní mapa zadarmo a tam farmit postup/klíče..kdo chce víc tak si priplati když to chce dřív... Ted nemáš klíče,vrtáky,ess..ale zase máš tisíce toho prachu na ess ale další věci nepadaj...takže k čemu? Přitom by stačilo málo,udělat jiný úkol na každou ingredienci a hotovo..
     
    Stóné likes this.
  6. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Ne ale važně. Podívej se jakým směrem se ta hra ubírá a v jakým je teď stavu. To si jako vážně myslíš, že je všechno v pořádku?
     
  7. Jak dlouho ten event běží a jak dlouho ještě poběží? Hned děláte závěry. A to ještě ani nezačala další část eventu Toxické výpary.

    @jackoneill1976 o Výročním eventu to tvrdili taky, že nejde bez placení dokončit. ŠEL.
    Např. z Výročního eventu navíc hráč získal mnoho klíčů k amforám, které v tomto eventu může významně zúročit.
    Kdo si minule nakoupil buffy, tak teď z nich profituje. Je každého věc, zda a co si ponechá v inventáři. Odpověď na otázku, proč jedna skupina má a druhá ne. Já např. vyhodil plno žetonů do Výroční arény a jak jsem toho teď litoval..

    @JEKAJE Že padají nebuly? jo to je na pěst. Jakým směrem se ubírá a co plánují? Nemám z toho zlý pocit, naopak..
     
  8. anti.

    anti. Regular

    poslední příspěvek: Azachiel - reakce na klasické uplakané komentáře, takže, výš rolovat nebudu xD

    a teď k tématu... výroční event byl snadný, šlo chodit do práce/chlastat/starat se o rodinu (možná né všechny možnosti dohromady :D) na příští výroční event mám pokud se nepletu 134 žetonů+ pff 100x vstupy na jednotlivé mapy(jen odhad u kobolda mám poslední dva řádky jen tyto vstupy, takže ano opět připraven v plné polní, i když žetonů jsem chtěl mít 200x xD nebyl čas)

    stoky... na fb si lidi stěžují, že prej nevěděli o možnosti farmit klíče před eventem, psali to všude možně, lidi na fb dokonce dávali příspěvky, v bouřlivých horách kde to krásně padalo, ovšem s tvrzením Amperiona, že počet/obtížnost jsem nesouhlasil, osobně jsem farmil obtížnost norm/bolest, za jeden buff na rychlost (2h) 1k klíčů s přehledem a ještě zbylo, takže slabí hráči měli možnost nafarmit i deset tisíc klíčů pokud měli čas... osobně si nechám na příští rok 1k klíčů, takže ještě těch 900 s radostí utratím ať je trochu místa v batohu... a jak už jsem psal k postupu, u červů je to na pekle4 s progres bonusem okolo 1k progresu, pokud se nepletu, takže lážo plážo... jen dodám, že onen bonus se neaktualizuje pokud dokončíte dvě lišty po sobě, TAKŽE SI DÁVAT POZOR! a ventily se taky dobře farmí :)

    a opět pokud víte, že na to nemáte, tak na to mít nemáte a šetřete na další event, my veteráni jsme to taky tak dělali, někteří si připlatili a někteří jako já si museli počkat ještě ob event, například... dneska mají ovšem noví hráči výhody, ANO VÝHODY, poskládané lego předměty s 4x zlato, dokonce fialky s 2x platinou... jen ať ty eventy dělaj jak je dělaj, mě se to líbí, pěkně tvrdě! a ještě bych přitvrdil :D na truc uplakánkům :-*
     
    Dualaction likes this.
  9. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Ki84, asi tak. Hraju s kamarádama. A že sou to silní kamarádi? Ano, jsou to prostě dlouhodobí hráči DSO, jako já. Proto mají silné postavy. Nic víc.
    Krysí král mi padl na mapě za 6 klíčů na obtížnosti Smrtící. Viděl jsem ho pod tou mříží, tak sem vyskákal všechny klíče co sem měl ( asi 40 kol ) a padl mi dvakrát Krysí král. Jednou z bosse Trýznitel mazlíčků, nebo tak nějak, po otočení kolem a podruhé bych řekl že z monstra na mapě. Otočil sem kolem, objevila se amfora za klíč, zabil sem kolem ní pár monster a byl tam pet.
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Já třeba na FB apod ani nechodím... Když padalo tolik klíčů pár dnů proč ne teď? Klasika BP.. Chvíli něco jde a pak nic..

    S výročním eventem se to nedá srovnat,mě zbylo taky cca 150 vstupů,tam to bylo v pořádku..ani jsem nefarmil otvíráky na vajíčka...
     
  11. setoneto

    setoneto Forum Pro

    ahoj, no ja osobne nechapu, kde mam brat esku na cerva, to co poskladam z padlych surovin je za kolo dve pryc a to jsem mel na jedny postave 1600 a na druhy 1350klicu + 333bonuskod, takze jsem byl dost zvyhodneny, prasatka jedu vsechny a presto mi to vyjde tak dodelat i3listu. co bych tu hral nebyt bugu v bourlivych horach? to abych co par kol bezel do zabky dobijet paysafecard na temny. musim rict, ze tohle je po dlouhy dobe event co me dost vytaci tou nechutnou hamiznosti od bp, to je tak ohromna nenazranost co z toho kouka, az se mi chce brecet jak jsou trapny. doted to byl grind, kdyz jsem tu sedel porad, tak jsem potrebny veci nahral, nabehal, pripadne neco malo dokoupil za nahrany temny, nejak to slo, ale tadyten hnus? proc nepada eska z premium kostek, kdyz uz jim cpu takovej ranec za deluxe? 1/10 za odmeny, ale ani to neni tak pravda, po ty zranici na minulych eventech jsou to drobky, krom runy a drahokamu zhodnoceni. nebyl problem delat vsechno na dvou postavach, ale ted to nedodelam ani na jedny a to me na tom asi vytaci, mam dovolenou, jedu praticky nonstop a je to malo. to ze sem napisu svuj nazor jeste neznamena, ze jsem uplakanek, protoze ty veci z eventu nepotrebuju, ale jen chci, ale chci je nahrat ne nakoupit a s 67k dmg uz bych mel byt schopny tu neco uhrat :/
     
  12. Asi bude nutné si přiznat jednu věc @setoneto ...něco nahrát půjde bez toho, abys musel něco kupovat. A na něco budeš muset zapomenout, pokud nebudeš ochotný pustit nějaký chlup.
    Obecně.. je to tak OK nebo ne? Já osobně se domnívám, že ano. Trochu bych to připodobnil demoverzi programu.. na tady máš a v nějaké osekané podobě si ho používej.. chceš více fcí? Zaplať si...

    Musím říci, že teď jak zavedli ty eventové pláště, vnímám to jako neskutečně velkou pomoc ve všech směrech. Rychleji splníš event, podle druhu eventu, např. u tohoto nepotřebuješ farmit esku.. a v neposlední řadě je tu i větší prostor pro pomoc slabším hráčům.
    Někomu se může zdát 800,-Kč moc, pro někoho je ( to vše chápu), nicméně pro ty, které si mohou dovolit tuto částku zaplatit a jen pouze nechtějí.. a stěžují si tu.. nezbývá nic jiného, než si to vše pomalu nahrát a farmit a farmit a farmit.
    Je 800,-Kč skutečně tak moc v poměru ušetřeného času a esky aj.? Domnívám se, že ne. Možná si dejte tu práci a propočtěte si, zda se vám nákup pláště vyplatí.. v případě, máte-li v zájmu event splnit celý.

    A poslední věc. Ingrediencí na výrobu 100% silné eventové esky jsem doposud získal na cca 10k, nějakou mám ještě z minula cca mám celkem 34k + spec. redky asi 3k.. V okamžiku kdy mám plášť jsou mi na dvě věci, max. ji mohu použít jako klasickou modrou a red esenci. Již nějakou dobu volám po jakési "gildovní pokladnici", kam by se daly přesouvat různé věci, např. tyto esence.., které by druhý hráč mohl využít.
     
    Dionýsos. likes this.
  13. ki84

    ki84 Advanced

    Viem čo ma čaká, ale tak nedá mi :D.

    anti. ty si proste klasik. Dobré dva roky si tu ty vyplakával ako je toto mŕtva hra a ako BP robí všetko zle, odpudzuje hráčov svojou politikou, ako to ty už vôbec, ale vôbec nehráš len chodíš na fórum a ako z tadeto miznú vo veľkom hráči. Sokolík, už si na to zabudol? Ale keď si treba zamachrovať, zatrapošiť, tak si medzi prvými čo napíše ako on všetko do pohody dáva a aká je to on gosa gosovatá. Ty že si teda niekedy prestal hrať? A nevieš čo píšeš? Máš schizu? Daj ešte niečo, nech sa zasmejem. A prirodzene, ak si mal čas na napríklad nafarmenie kľúčov keď to bolo zvýšené ty, tak ho celkom logicky museli mať aj iní. Zatlieskaj si.

    Azachiel_de_Morgen výročný event bol veľmi vydarený event a tak som to aj napísal. Po návrate mi ani tak nevadilo, že zosilnili bossov, rátal som s tým, že budem mať slabšiu postavu v porovnaní s hrou ako bola pred odchodom, to dá rozum. Oceňujem aj zrušenie obchodníkov pri finálnych bossoch, to ani nikdy nemalo byť. Len by to teraz buď chcelo aspoň čiastočne upraviť drop, keď je také rozpätie kvality unikátu alebo to rozpätia zmenšiť. A pokiaľ ide o to platenie. Ak im je povedzme Premium málo a majú ma tlačiť do niečoho iného, tak nedostanú ani to Premium.


    Apropo. Keď teraz zrušili nakupovanie unikátov možno príde čas keď Dragana či Q7 nahradia niečim oveľa silnejším a prispôsobia tomu hru. Neboli by to prvé sety, ktoré by v tejto hre stratili na hodnote. Čo ak to vy, čo teraz vypisujete ako je všetko ľahké nebudete vedieť dropnúť alebo do toho naponkovať veci a BP zase obtiažnosť hry, eventov prispôsobí tým najsilnejším, ale vy to už ani zďaleka nebudete a budete musieť ísť cestou pay to play. Aj potom bude všetko v poriadku? Viete, ten náhodný drop(a prípadne k tomu aj nových unikov) a ponk je sviňa. Niekto tie potrebné platiny ani nenadropuje, nie to aby ich naponkoval. Šťastie je vrtkavé.
     
  14. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Opäť Vás zdravím. Hra by mala slúžiť na pobavenie a odreagovanie. No, pre niekoho koho život sa odohráva iba vo virtuálnom priestore je to ťažké pochopiť. Keď niekto sedí každý deň pri PC skoro nonstop, na reálny život mu neostane čas. Po čase to snáď každému dôjde. Táto hra je iba produkt. Nemala by byť hlavným zmyslom života. Ináč je to na úkor rodiny a reálneho života.

    Sú určité finančné hranice kam som až ochotný zájsť. Táto hra nemá až takú hodnotu, aby som do toho vrážal ročne dajme tomu 2 000- 8 000 Eura aby som bol TOP 100. Nemám pocit, že za moje peniaze dostávam adekvátnu protihodnotu od BP. Keď si porovnám klasickú hru na CD za oveľa nižšiu cenu dostanem lepší produkt. Čím je DSO zaujímavá - že tu máme ľudí s ktorými sa cítime dobre a rozumieme si. Preto sa tu radi vraciame. Nemám patent na rozum, častokrát sa mýlim. No, za všetkým tým čo som tu aj na starom fóre napísal si stojím!


    Prajem všetkým dobrý drop a príjemnú zábavu s priateľmi.
     
    michal4346464 and Stóné like this.
  15. Stóné

    Stóné Someday Author

    Musím říct že na tuto skutečnost si nepamatuji, že by to bylo někdy zapotřebí, a když ano, stále jsi mohl využít farmy, protože i TM padali jinak než dnes. Takže čím víc přibývá tlačení na placení, tím víc se mi to nelíbí, není to plakání jak uvádí zde pár lidí, je to holý fakt.
     
    michal4346464 and ki84 like this.
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Momentálně je krysí petík ve stokách za 6 klíčů. Šel jsem 40x na bolest jen na ty kola a šup je doma. Kdybych tebyl tak hrr tak jsem mohl pockat a po vyvolani krysaka nabrat lidi a mohlo ho mit take to mi doslo pozde :-(
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  17. setoneto

    setoneto Forum Pro

    aaaah, co ja bych tu tak chtel napsat... :) bp me pripravuje o radost hrat s prateli a nuti hledat silny skupky abych si vubec skrtnul, kolik vyjdou vsechny ty vyhody v tyhle hre? 3k deluxe doted bohate stacilo, pridame 3k plaste na varholm/blakborg + osm/deset? eventu za rok krat 800plast je 14k plusminus? verim, ze to hru zrychli a da ti to absolutni volnost co si budes hrat, ale je to trochu moc
     
  18. Alodar

    Alodar Active Author

    Napríklad ja tvrdim, že sa to dá spraviť aj bez platenia znamená to, že som blázon ??? Tento celý event je aj tak trochu prehnaný farmiť klúče potom esku je ešte ok aspoň to nebude mať každý hneď hotové a času je dosť na to ale ten počet minieventov je trochu moc.

    A hej tý čo ušetrili buffy z minula a nafarmili klúče ešte pred hotfixom sú za vodou. Takéto veci ako bolo to farmenie klúčov by sa nemali stávať. Inak to, že sa dali farmiť klúče ešte pred štartom bolo písané hádam všade, takže výhovorka, že sa o tom nevedelo vám neprejde.

    Pre ostatných, tak je docela rozdiel medzi negatívnou spätnou väzbou a ,,vyplakávaním,, a ešte ktomu stažovaniu ohľadom platenia, tak nikto vás nenúti kupovať si veci do hry všetko sa dá spraviť bez toho ale samozrejme, že treba potom viacej farmiť a aj viac času.

    I keď na hre je veľa problémov, tak si mýslim, že najväčší je stabilita hry. Neustále nebuly a iné chyby dosť kazia dojem z hry dúfám, že sa to spravý. Ja už dlho čakám aby som mohol ísť do kingshilu bez pádu hry :D
     
    Azachiel_de_Morgen and anti. like this.
  19. anti.

    anti. Regular

    Ki84 že ty sis dneska nevzal prášky nebo jsem se unáhlil a jenom sis spletl nick? pokud to ovšem patřilo mě, rád bych (už to stejně nedohledáš) viděl screeny kde jsem něco z toho cos vyzvracel použil... nikdy a nikde jsem nenapsal, že jsem přestal hrát, nikdy jsem nikde nenapsal, že hra je mrtvá... většina mých příspěvků byla vesměs o tom o čem píší Květinka a Azachiel, že eventy jsou pro veterány, jasně Azachiel si něco sem tam koupí, proto taky je o dva roky přede mnou, jenomže v jeho případě už k žádnému razantnímu vylepšení postavy nedochází... jen teda ten tvůj zcela mylný příspěvek mě dost překvapil, každý známější hráč, který zde chodí a čte ví, že jsem si letos ještě na eventy nestěžoval a TEBE? já ani neznám, co ty seš za mumínka? buď se vzpamatuj a zamysli se proč píšeš nesmysly nebo se můžeš třeba ... :eek:
     
  20. anti.

    anti. Regular

    Stále se divím, že hráči mívají nebuly, mě včera hra spadla asi po měsíci, respektive co velký event, to 1-2x spadnutí, stane se

    A taky se divím, že jsou problémy s esencemi, osobně si esence protijedu +300% jen schraňuji u kobolda, nějaké jsem už měl a letos přibyly další asi 5 nebo 6k už mám a nehodlám je ani používat, na peklo4 si vystačím s tou slabší...

    k progresu - stihl jsem dva minieventy, na pohodu, využil jsem dva buffy +10odznaků a jednou jsem točil červy, asi těch 7-8x kol a skončil jsem na liště p1 s 3700 body, dotáhnu to ještě na 5-6k a skočím opět točit červy, bude to asi 20-30min? než se dostanu ke konci lišty p2? počkám si na možnost nabytí dalšího buffu s 50% dropem odznaků a skočím znovu červy, na jeden buff (2h-mana) a nově dvě lišty (p1/p2/p3) udělám... eventy hrají bez gildy a kamarádů, všechno region/list přátel, který jsem si vytvořil a funguje dobře :D


    a ještě jedna věc, k těm uplakánkům, hele já ty vaše komenty už moc nečtu, vesměs je to jedno a to samé, přečtu Azachiela/Květinku/moderátory a podle reakcí to shrnu do pytle s uplakánky, zdržovat se nebudu, zase nemusíte hned jančit :O