Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Někam zmizela akce na dropnutí peta na temné.
    [​IMG]
     
  2. Khrone

    Khrone Someday Author

    Nezmizela nikam, je to zkrátka součást Šťastné hodinky, a nepovažuje se vyloženě za Event - na žádost game designera.
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Takže nyní již jen doufat aby šťastná hodinka nebyla v nešťastnou dobu.
     
  4. Solariane

    Solariane Forum Greenhorn

    Mám otázku a ještě bych se chtěla pochlubit :D
    Tak nejdřív to chlubení
    [​IMG]
    A teď otázka. Slyšela jsem, že se má zvedat lvl postavy na 60, asi mi nikdo neodpoví, jestli je to pravda, nebo ne. Takže bych se spíš chtěla zeptat, co bude, kdyby k tomu došlo. Já to nehraju tak dlouho, takže jsem žádné zvedání nezažila. Co bude s věcma co máme na sobě? Budou se pomocí run tahat nahoru? Nebo se bude všechno převlékat? A když mám teď v inventáři naponkované věci lvl 55, budou se dát přenášet do uniků lvl 60? Už když jsem expila, tak mi říkali ať neponkuju nic co není lvl 55, protože pak prý není dobré přenášet lego lvl 50 do uniku lvl 55, ale už si nepamatuju proč.
     
  5. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Solariane krásné lego, gratuluji.
    S 60 lvl těžko říct kdy bude, osobně odhaduji podle roadmap (jinde jsem ji teď narychlo nenašel), že to bude až v červnu. Respektive se mluví o novém obsahu, ale zda to bude 60 lvl, nebo jen další mapy, či jen další Q... kdo ví?
    60 lvl bude zase znamenat o něco vyšší očarování v předmětech (proto i teď se nevypláceno přenášet z 50 lvl). Někde k tomu byla i tabulka, jak se to počítá. Když najdu, ještě ji sem hodím. Lvly předmětů zvedat půjdou až na 65, včetně těch současných. Jen nevím, zda se to vyplatí a nebuhou na 60 lvl i poměrovně trošku vyšší základy. Minimálně to na runy bude dost drahé.
    Ale už aby to bylo a museli jsme zase začít trošku na sobě makat. :rolleyes:

    EDIT: Twenkyes má pravdu, dnes už vlasntě nejde runit o více jak 5 lvl, tedy dropovat 60 lvl. Omlouvám se.
     
  6. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    itemy dajme tomu lvl 50 maju zlate staty nizsie ako lvl 55 dajme tomu lvl 55 zbran ma dmg 75% pricom 50 moze mat max tj zlato uz 68 ak sa nemýlim v pojme. Keby sa dal lvl 60 mozes runit ale to sa po1ve neoplati a po2he lvl 60 bude mat zaklad vysie ako lvl 55 cize lvl 55 ma zlato u zbroje 1000 a 60 1200 takze ked das 55 na 65 novy max mal by si dajme tomu 1600 na maxe ale zlato z 60 lvl by mohlo byt aj o 300 viac. Jedina moznost je dropnut ten isty item na lvl 60 a preniest z tej starej veci ten stary unik za pomocou duchovnych .
    A k tej poslednej otazke ci bude lvl 60, no podla mna bude, mozno zajtra mozno vcera mozno o rok mozno o 3 roky nikto to nemoze vediet naisto a kto to vie ten klame. Ked to bude iste najprv to bude pisat couda potom bude oficialne oznamenie od bp .
     
    -Touchwood- likes this.
  7. @Solariane Gratulka, nádherná práce...
    Já toto naponkovat, tak já osobně bych si to nechal u Kobolda v inventáři, protože pár procent by už nehrálo takovou roli a tuto legendu bych použil právě pro případný lvl 60 nebo jiný unikát, který by se třeba mohl ve hře objevit nebo kdybych se rozhodl hrát s jiným vybavením než mám teď.... prostě pro strejčka Příhodu.
    Pokud by tobě případné přeponkování současné zbraně výrazně zvedlo dmg, udělal bych to. Budeš s tím hrát teď.. teď si to užiješ... kdo ví, co přinese budoucnost v DSO a jestli bys to vůbec využila..
     
  8. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Na druhou stranu je možný, že si to teď dáš ke koboldovi, a pak po navýšení levelu to vyhodíš, protože to bude k ničemu. Navýšení levelu by mělo přijít s patchem 231+ a to může bejt patch 232, ale taky 250. Podle toho, kolik bude BP potřebovat času. Ale rozhodně to nebude jen pouhé navýšení levelu. To by k ničemu nebylo a zabavilo by to lidi tak na 14 dnů. Ruku v ruce s tím půjde překopání hry. A kdoví, jak bude fungovat ponk potom, jestli vůbec bude existovat, jaký očarka a předměty budou ve hře atd. Předpokládám, že všechno co teď máme, budeme moct vyhodit, tak je asi jedno, jestli se to valí u kobolda, nebo to narveš do lega, který potom vyhodíš. Třeba zrušej i jádra, když v minulosti zmizely třeba i safíry. Čekat můžeš cokoliv. Jen ne to, že se pouze zvýší level a mírně zvednou očarka.
     
    Last edited: Jan 7, 2020
    Warodzilla likes this.
  9. RadekEvinka

    RadekEvinka Forum Apprentice

    Gratulka takové očarko jsem ještě neviděl :( natož něco sponkovat je z říše snů
     
  10. Solariane

    Solariane Forum Greenhorn

    Všem díky za odpovědi i za gratulace :)
    Ptala jsem se, protože jsem si nebyla jistá, jestli to nacpat do zbraně, nebo schovávat. Ale vidím, že pokud dojde k nějakým změnám, tak nic není jisté a kdoví, k čemu mi to pak bude. Takže jsem to nacpala do mágovky, s kterou aktuálně hraju a jdu si to užívat. Tohle je o 21% víc než jsem měla na sobě, takže je to celkem cítit.
     
    Antikrist-666 likes this.
  11. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Užívej si a doufám, že mě za čtvrt roku nebudeš proklínat. ;)
     
  12. Solariane

    Solariane Forum Greenhorn

    Neboj, určitě nebudu. I kdyby to mělo být na měsíc, tak to stojí za to :) Konec konců, až s tím něco vyvedou, budeme na tom všichni stejně ;)
     
    Gauthor likes this.
  13. Ares

    Ares Advanced

    Informácia z posledného streamu, ak som správne zachytil, je "late summer". Teda možno koncom leta
     
  14. Tauron

    Tauron Advanced

    Ovšem nikdo neřekl, že se bude jednat o 60 lvl. Nebo mi něco uteklo? :D
     
    anti. likes this.
  15. Panslovak

    Panslovak Forum Greenhorn

    Čauko, prosím poradte mi kde sa dá kúpiť strojný set alebo dropnúť ?
     
  16. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    aj toho dragana maju na roadmape uz od januara ale 2017 takze tu roadmapu neberiem moc vazne.
     
  17. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    @Panslovak ten set, pokial myslis "automatizovana jednotka" pada bud z Destruktora, alebo jednoduchsie je behat teraz event vzbura raketovych muzickov a z odmien na konci padaju casti setu. Set sa kupit neda.
     
  18. ]Afrox[

    ]Afrox[ Forum Greenhorn

    Zdravím, mám otázku , dropol som luk od herolda avšak tier 1 bez žiadneho zlatého statu, oplatí sa mi tento luk vylepšiť na tier 7 alebo sa snažiť ďalej dropovať avšak iba na inf 4 ?
     
  19. Tauron

    Tauron Advanced

    Aktuálně jsme dostali informace, že je možné toto nově navrátit. Napiš prosím na podporu co nejpřesněji kdy se to stalo a případné okolnosti. Napiš z přihlášeného účtu, kde se to stalo. Na podpoře to kolegové zkusí dohledat pokud už není pozdě. Více už budou nápomocní na podpoře.;)
    Nezapomeň prosím napsat id, server a jméno postavy.
     
    Last edited: Jan 9, 2020
    chozeee likes this.
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    BLOODYWOLF - 3x flaštička s krví
    WOODSTOCK - 150x vílí dřevo
    JULLOVSMIX - 50x olejostatická směs profesóra.

    Je to srandička z Facebooku
    [​IMG]