Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    to bude asi tim ze krome wara nikoho nezajima def :D .. kolikrat jsem byl ve skupine kde jsem si "ani neskrtl".. 4 magove a ja tam chodil na sbirani dropu.. hodili strazce a rozstrileli vsechno na cucky.. bez jedinyho zasahu mobu.. na me se neotocil nikdo,nemel jsem zlost..nemohl jsem bojovat.. zbytek i kdyby melo def na 10% a hp 5k tak vesele farmi inf4... atak to bude i kdyby to BP zvedalo do nekonecna.. proste kdyz te nikdo netrefi tak nepotrebujes def,odolky,hp.. ten zaklad staci co ti nazenou veci ale ponkovat cilene nepotrebujes.. narves vsechno na dmg,krit,krit dmg a speed a jedes .. teda jako war ne.. ten skonci protoze v zivote nenazene tolik hp a def aby mohl farmit se solidnim dmg inf5,6 nedejboze 7... pekne stit a budes tlacit hodinu-dve jednu Q s dmg 25-30k.. bez kritu ...
     
  2. badyshot

    badyshot Forum Apprentice

    A co strom znalosti? Ten si mela taky na nule?
     
  3. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    @jackoneill1976 to co pises plati na obycajne mobky, ked sa ale stretnes proti bossovi tak ho tam len tak nerozstrielas, asi tie inferna chodis iba skupine, neviem nepoznam ta, takze sa nechcem nijako dotknut tvojho ega, aby si ma tu nezvozil pod ciernu zem. U bossa tu zbroj/odolnosti/HP citi kazda klasa, tam ja osobne hned vidim kto je aky hrac, ci padne hned ako sa na neho boss len pozrie, alebo znesie aspon 1-2 rany. To je iba moj skromny laicky nazor, osobne nehrotim iba dmg, aspon sa potom nemusim na i4 hanbit a dostavat tam 50 kamenov a kolo.
     
  4. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Ne, nechala jsem si aktivní ponk a obchod :D Ale do skills jsem nedala nic, i když předpokládám, že minimálně 30 bodů udělá každá noobka, co doexpí ;)
    Screen postavy:
    http://prnt.sc/rqsqi6
     
    Last edited: Apr 1, 2020
  5. mad.max

    mad.max Regular

    Zbroj a odolky su rovnake
    [​IMG]
     
    Uber_Soldat and -Touchwood- like this.
  6. maghalkii

    maghalkii Forum Greenhorn

    Zdravím mám problémy v hre nebula3
     
  7. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Za prvé t11 nie je je to capnuté na 10 za druhé odolky a armor nepotrebuješ ked budeš jedného moba mlátiť 20min a LBčka sa dajú behať na i3 už teraz v skupine sóla fatal a len fatal pokiaľ nie si midget to že budeš mať 7k dmga viac pomôže ale nie tak dramaticky
     
  8. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Keby že si full t10 to da viac snád ako 7 . Mohol by sem niekto dat screen t10 itemu chcel by som vediet kolko napr zbroje je 100% na t10 teraz mam t8 torzo co ja viem 2800. T10 4k asi neda ci ?
     
  9. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Dukynka likes this.
  10. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Neda, na T10 a levelu 55 to bude mit 3200 zbroje.
     
  11. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    T8 je niekde pri 3.3 t10 bude tie 4 alebo veľmi blízko ale aj tak to nebude stačiť na scaling na infernáloch samotných kedže predbežne to bude niekde okolo 100k alebo tak nejak

    Vieš kto je Xephalon na heredure ? :D
     
    Last edited by moderator: Apr 5, 2020
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  13. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Nevím. Někdo, kdo měl stejně blbej nápad jako já?
     
  14. Anonym_26

    Anonym_26 Forum Greenhorn

    Netuším jak se tu komunikuje jsem na té hře furt new :D . Ale chci se zeptat, proč nefunguje v téhle hře paypal? Odklikám to, chce to verifikaci a i když to odklikám tak se to tam sekne, takže to přes paypal lagne vždy. Tak jestli někdo netuší proč? :)
     
  15. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Trocha sadistickejší :D lvl4 a staty pomaly ako 45 :D
     
  16. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    A vedeli by ste náhodou niekto kedy, chystajú sa patch implementovať ?
     
  17. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Vzhledem k tomu, ze jarni event ma zacinat pristi patek (10.4.), tak pocitam, ze R231 nasadi pristi tyden v utery nebo stredu. Je ale otazka, jestli hned zaponou Inf5-7 (to totiz muzou zapinat/vypinat za behu).
     
    setoneto likes this.
  18. Gauthor

    Gauthor Count Count

    No jo. To jsou ty historický postavy co někdo tahal, když to neexpilo. Ale on určitě není v tutoriálu. Já psal o tutoriálu. Mám level 41 a ještě jsem z něj nevylezl. :)
     
  19. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Na teste boli aj i5-7

    Nie je to až tak historické a tahá sa sám cez kódy a andery z alt postáv kde questuje

    Hmmmm :p
     
    Last edited by moderator: Apr 5, 2020
  20. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Jsem si myslel, ze to prijde nekdy v lete a ono uz to klepe na dvere :) novy stupne run, kamenu, pyramidek a podobnych veci co by pomohly do zacatku zatim neplanuji?
    Co krom zvedani veci na t10 se da delat nebo co kdo mate v planu? Nejake napady?